Generic filters
Exact matches only
Search in title

Werkwijze

Offerte aanvragen

Middels een e-mail of via ons contactformulier kunt u bij ons informatie of een offerte opvragen. Wij nemen uw aanvraag binnen een aantal dagen in behandeling. Met veel plezier doen we eventueel ook een aantal aanvullende suggesties en ideeën. We denken graag met u mee!

Prijs

Wij rekenen met een vaste prijs voor de huur van 1-3 dagen. Het maakt voor de prijs dus niet uit of u de planten en materialen langer dan een dag gebruiken. Vanaf 4 gebruiksdagen geldt er een aantrekkelijke staffel. De op- en afbouwdagen worden niet meegeteld in de berekening van de prijs.

Transport

Met veel plezier brengen we de planten en decoratiematerialen naar hun bestemming. Het is echter ook mogelijk om de materialen bij ons af te halen en retour te brengen. Dit kan voor kleinere bestellingen interessant zijn om zo kosten te besparen.
De transportkosten zijn gebaseerd op het aantal te rijden kilometers en het soort wagen. We leveren af op de begane grond bij de eerste deur. Als dit anders is, berekenen we op- en afbouwkosten.
We leveren de planten en decoratiematerialen af op (Deense) karren, welke we achter kunnen laten. Hierdoor kunt u zelf de karren nog verplaatsen en kunt u de materialen voor retour weer klaarzetten. Mochten de planten en materialen niet voor ons klaarstaan bij retour zijn wij genoodzaakt om alsnog afbouwkosten te berekenen op basis van nacalculatie.

Buiten de reguliere tijden berekenen we een toeslag. Dit geldt bijvoorbeeld in de weekenden en avonden.

Als wij de het transport niet zelf meer kunnen verzorgen, dan hebben wij een aantal vaste partijen waar we mee samen werken. Uiteraard kunt u ook zelf een externe partij inzetten om de planten en decoratiematerialen bij ons af te halen en weer retour te brengen.

Op- en afbouw

Mocht u het niet zien zitten om zelf de planten en decoratiematerialen te plaatsen en weer op te ruimen, dan kunnen wij dit voor u tegen meerprijs verzorgen. We baseren de prijs op een percentage van de huurwaarde van de bestelling. Dit percentage is afhankelijk van de locatie (bijvoorbeeld op een verdieping en de aanwezigheid van een goederen lift).

Verzorging planten, bomen en palmen

De planten, bomen en palmen worden geleverd met voldoende water voor een aantal dagen. Mocht u de planten langer huren of er is sprake van hitte, dan verzoeken we u de planten om de dag een emmer water te geven.

Festivals

Een festival is natuurlijk niet compleet zonder een mooie groene aankleding. Een extra aandachtspunt is het gedrag van bezoekers. Het is verstandig om de planten strategisch te plaatsen, zodat schade beperkt kan blijven. Mocht er toch schade ontstaan, dan zal dit verhaald worden op de huurder. Voor festivals is ook het kopje verzorging van toepassing.

Seizoensverhuur

We zijn gespecialiseerd in kortdurende evenementen, maar ook seizoensverhuur voor bijvoorbeeld uw terras of verkoopstyling is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Algemene voorwaarden