Generic filters
Exact matches only
Search in title

Frequently asked questions (FAQ)

FAQ’s

Er staan geen prijzen op de site. Hoe kan ik deze achterhalen?

We hebben geen prijzen op onze website staan omdat iedere offerte voor ons maatwerk is. We komen graag met u in contact, zodat we u direct van advies kunnen voorzien.
U kunt ons contactformulier invullen of via e-mail uw wensen laten weten. We zullen u dan binnen een aantal dagen (vaak al binnen één dag) voorzien van de benodigde informatie.

Hoe is de prijs opgebouwd?

Alle genoemde prijzen gelden voor 1-3 dagen gebruik, excl. BTW (21%), transport en op- en afbouw.

Is het ook mogelijk om de planten/materialen bij jullie af te (laten) halen?

Met veel plezier brengen we de planten en decoratiematerialen naar hun bestemming. Het is echter ook mogelijk om de materialen bij ons af te (laten) halen en retour te brengen. Dit kan voor kleinere bestellingen interessant zijn om zo kosten te besparen.

Wat zijn de transportkosten?

De transportkosten zijn gebaseerd op het aantal te rijden kilometers en het soort wagen. We leggen de afstand vier keer af (twee keer voor het brengen en twee keer voor het retour halen). We leveren af op de begane grond bij de eerste deur. Als dit anders is, berekenen we op- en afbouwkosten.
Buiten de reguliere tijden berekenen we een toeslag. Dit geldt bijvoorbeeld in de weekenden en avonden.

Als wij de het transport niet zelf meer kunnen verzorgen, dan hebben wij een aantal vaste partijen waar we mee samen werken. Uiteraard kunt u ook zelf een externe partij inzetten om de planten en decoratiematerialen bij ons af te halen en weer retour te brengen.

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

U kunt ons contactformulier invullen of via e-mail uw wensen laten weten. We zullen u dan binnen een aantal dagen (vaak al binnen één dag) voorzien van de benodigde informatie. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch benaderen.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag nog niet beantwoord? Wij staan voor je klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via info@vanstraalen.nl, gebruik het contactformulier of bel naar 0174 – 212 062.