Generic filters
Exact matches only
Search in title

Duurzaam

Huren

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in deze maatschappij. Wij willen hier graag ons steentje aan bijdragen. Huren is natuurlijk al een duurzame aangelegenheid. Alle planten en decoratiemateriaal wordt veelvuldig ingezet. Sommige Laurierbomen staan al 40 jaar te groeien in onze kassen. Uiteraard mogen ze regelmatig een uitstapje maken naar een tof evenement.

Materialen

Een deel van onze decoratiematerialen en bakken maken we zelf. We maken hiervoor gebruik van FSC hout en andere natuurlijke materialen. Daarnaast kiezen we vaak voor reparatie en hergebruik van de materialen i.p.v. de aanschaf van nieuwe. Afvalscheiding vinden we belangrijk, dus maken we gebruik van diverse containers om het af te voeren.

Uit de regio

We vinden het leuk om regionale organisaties te supporten, daarom halen we onze planten en bomen zoveel mogelijk lokaal. We zitten in de groene regio het Westland en hebben hier dus veel mogelijkheden voor. Bovendien scheelt het weer transport.

Transport

We vinden het belangrijk om ons wagenpark op peil te houden en met de juiste euronormen. Hierdoor hebben we minder uitstoot en recente maatregelen in onze auto’s om vervuiling terug te dringen.
Bovendien combineren we zo veel mogelijk ritten, zodat de vrachten vol zitten en we niet onnodig heen en weer rijden.

Biologische bestrijding

Om de planten, bomen en palmen beestjes-vrij te houden maken we gebruik van biologische bestrijding.