Generic filters
Exact matches only
Search in title

Over ons

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Van Straalen

Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van planten, waaronder vele soorten palmen en laurieren. Maar ook voor de volledige aankleding van uw evenement en/of productie kunt u bij ons terecht.

Wij verhuren onder andere ook decors, decordoeken en vele soorten decoratiematerialen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u specifieke informatie voor uw evenement/feest neem dan contact met ons op.

Neem voor meer informatie contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Van Straalen planten, bomen en decor verhuur

Van Straalen is al bijna 50 jaar een familiebedrijf en gespecialiseerd in het verhuren van planten, bomen en decor.

Wij zijn gericht op het verhuren van groen voor zowel de korte als lange termijn. Met een groot assortiment aan verschillende planten, bomen en palmen in diverse afmetingen maakt ons een unieke partner. Wij bestaan uit een gezellig team, we hebben een eigen kwekerij en speciaal transport om zelf de grootste bomen mee te vervoeren.

Wij zijn gespecialiseerd in styling met groen waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelt. We denken graag met onze klanten mee en komen onze afspraken na.

Van toen naar nu

Het bedrijf is ontstaan toen Piet en Meina van Straalen een aantal kleine palmen zijn gaan verhuren naast hun bloemenwinkel. De kleine palmen werden steeds groter en het werden er steeds meer. Ook was er een steeds grotere opslag nodig voor alle unieke decoratiematerialen.

Een aantal jaar geleden is ook de zoon van Piet en Meina; Gerben, in het bedrijf gestapt en voert hij de dagelijkse leiding.
Nu, bijna 50 jaar later, is Van Straalen een professioneel bedrijf met een enthousiast team dat graag met u meedenkt voor de groene aankleding van uw evenement of productie.

Ons team

Meina van Straalen – Gort

Mede oprichter

Meina is de mede oprichter van het bedrijf en heeft het bedrijf helpen groeien naar wat het nu is. Ze is nog meerdere malen per week achter de computer te vinden om u te voorzien van een passende offerte. Ze geniet ervan om u van creatieve ideeën te voorzien of u rond te leiden op het bedrijf.

Gerben van Straalen

Leidinggevende

Gerben heeft als mede-eigenaar de dagelijkse leiding over het bedrijf. Hij is de kracht achter de planning en de werkvloer. Een echte perfectionist die ervoor zorgt dat de afspraken helder zijn en de materialen en planten tip top in orde.

Koos Looije

Onze topper

Koos is onze topper die hier al vele vele jaren werkt. Zelfs nu hij de 70 ruim gepasseerd is komt hij alle ochtenden om de planten te verzorgen en water te geven. Onmisbaar!

Patrick van Eijk

Transport

Patrick is een echte allrounder. Hij is meegegroeid in het bedrijf en rijdt vaak de grotere klussen. Daarnaast is hij goed in het onderhoud van het wagenpark en van de hal en kassen. Een echte techneut en ervaren chauffeur.

Mila Takens

Front office

Met haar kennis van de werkvloer en creatieve achtergrond is zij de drijvende kracht in de front office. Ze denkt mee op alle niveaus, zowel operationeel, tactisch als strategisch.

Perrie van der Schee

Groenverzorging

Perrie is de man met de groene achtergrond en groene vingers. Hij verzorgt de planten en bomen zodat ze er fris en groen bij staan. Daarnaast is hij dagelijks op de weg te vinden om de goederen bij u af te leveren.

Petra Vreugdenhil – van Straalen

Backoffice

Petra is een aantal jaar geleden het bedrijf komen versterken op kantoor. Hier houdt ze zich parttime bezig met de back office. In drukke tijden kunt u ook een reactie via e-mail van haar verwachten met informatie of een offerte.

ZZP

Diverse

We werken graag met onze ZZP-ers samen. We hebben een aantal toppers gevonden. U kunt Joost van Geest of Wesley Hanemaaijer voor uw deur verwachten. Wesley is ook regelmatig op kantoor te vinden. Mart de Quaasteniet ondersteunt ons in de werkplaats waar hij mooi bakken maakt of reparaties uitvoert.

 

Stagiaires en vakantiekrachten

Stagiaires

Onze enthousiaste stagiaires komen van het hout- en meubileringscollege of van de lokale groene school. Regelmatig blijven de stagiaires na hun stageperiode nog wat langer bij ons werken.

Matthijs

Matthijs is bij ons gestart als stagiair. We zijn heel blij dat hij ons team wil blijven versterken tijdens zijn vervolgstudie aan het hout- en meubileringscollege.

Sarkees

Sarkees is onze nieuwste aanwinst. Hij is onze helpende hand in vakanties en weekenden. 

Daarom Van Straalen

 Specialist met 47 jaar ervaring

Grootste assortiment 'Groot Groen'

Snelle levering, soms dezelfde dag

 Van kleine tot grote evenementen

Altijd de beste kwaliteit

 Duurzaam 'Groen'

 Bruisend enthousiast team

Betrouwbaar 'Groen'

 Eigen transport