1,5m samenleving

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title

Groene afscheidingen voor 1,5m samenleving

Groene afscheidingen voor terrassen, winkelcentra, zorginstellingen en andere gelegenheden

Verhuur van tijdelijke groene afscheidingen

Wij verhuren planten zoals hagen als tijdelijke groene afscheiding. Dit is een decoratieve en sfeervolle oplossing voor een looproute en/of inrichting van openbare ruimte in de 1,5 meter- economie. Als er een ruimte (binnen of buiten) afgezet moet worden is het natuurlijk wel zo gezellig om dit met bijvoorbeeld groene hagen of bloeiende planten of mooie decorstukken te doen. Er is veel mogelijk.

Doordat wij een groot assortiment aan plantenbakken en hagen in eigen beheer hebben, is een snelle levering mogelijk. Vanwege deze onzekere tijden behoort een maandelijkse facturatie ook tot de mogelijkheden.

Mocht u interesse hebben in een sfeervolle groene afscheiding als hulpmiddel voor een looproute of inrichting van de openbare ruimte, neem dan contact met ons op. Dan sturen wij u een prijslijst van ons assortiment, zodat we vervolgen samen met u een plan op maat kunnen maken.

Toepassing 

Er zijn diverse mogelijkheden voor binnen en buiten, bijvoorbeeld voor winkelcentra, zorginstellingen, theater en horeca.
Hieronder ziet u slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden.

Mogelijkheden

Voor elke ruimte zijn er mogelijkheden. Bijvoorbeeld voor terrassen, winkelcentra en winkelstraten.
Hieronder ziet u slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden.

Overige mogelijkheden

Maar er is nog veel meer mogelijk! Hieronder ziet u slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op!

Interesse?

Informeer geheel vrijblijvend naar alle mogelijkheden. We denken graag met u mee!